Post by ruiwildvanlipor on Mar 15, 2022 2:06:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goldex Pokedex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goldex Pokedex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават скъпоценните камъни ▞▞▞
▞▞▞ Goldex Pokedex 2022 version ▞▞▞
Това е много добър Pokèdex и може да се използва, ако не искате да нараните очите си през нощта.... а също така, момчета (разработчикът) можете да добавите по-нови Pokèmon в региона на Галар като Duraludon, Alcremie, Cramorant, Polteageist и дори тези Galarian Forms... между другото добро приложение
Харесва ми .👌но...ако можех да имам всички покемони в това приложение😏и гласът им също не е истински 😑.е, сега правех някои рисунки от това приложение, така че благодаря.🙃
Това е просто красиво. Наистина добре проектиран, страхотно оформление, фантастичен ресурс. Изброени са всички движения, природа и способности. местоположения на ikemon във всички различни поколения, гнойни движения, научени чрез ниво нагоре, TM, наставник по развъждане и т.н. Харесвам произведенията на изкуството и всички ikemon изглеждат брилянтно.
В този poke dex няма всички покемони, но като цяло съдържа страхотна информация
Хладно, но тъмно
Goldex Pokedex Livres et références gos
Полезно за моята игра покемон 🔥 червено
Ура! Местоположенията на покемоните са тук! Други добри неща за това приложение: Без реклами Подробен анализ на всички покемони и къде могат да бъдат намерени. Няма неточни данни (които мога да видя) Един въпрос: какво имате предвид под „изравнителна скорост“?Вече съм наясно, че придобитият опит варира в зависимост от нивото на покемон в сравнение с губещия и че делът на опита дава на неучастващите покемони половината от това, което печелят другите, които са се борили, но все пак.
Добре, сега това официално се превърна в най-доброто приложение за информация за Pokemon някога. Списъкът с местоположения е основното нещо, което липсваше, сега е тук. Очаквам с нетърпение да видя ръководство за добив на ev, както и ръководство за развъждане. th2n приложението ще бъде перфектно. Влюбен съм в това приложение. Красив материален дизайн.
Много много хубав pokedex в word
Най-лошото приложение някога
Къде е базата данни на Galar?
Добро приложение за използване за игра на всички игри на Pokémon и дори на Pokémon Go до голяма степен. винаги проверявам в това приложение, за да разгледам слабостите на типа и вероятните нападатели, преди да отида за битки за набези. Наистина харесвате стила на изкуството и оценявате способността да гледате движения и покемони от същия тип, като просто щракнете върху него. като цяло много интуитивен и лесен за използване.
Най-лошото Ако не губите пари в това безполезно приложение, то няма да ви покаже всички като различните форми на Пикачу и т.н.
Отново срещнах друг странен въпросник преди прегледа. Позволете ми да им отговоря подробно тук: 1) това приложение позволява ли ви да изпращате съдържание? - ако просто запазва информационно съдържание като изграждане на екип, тогава предполагам, че е да. Но ако това означава споделяне на информация онлайн, тогава е не. 2) това приложение позволява ли ви да заемате книги на приятели? - хммм... Чудя се, това приложение за електронни книги ли беше? Проверих го няколко пъти, но изобщо нямаше опция. Чувствах се глупаво просто да го проверя, въпреки че знаех, че функцията всъщност не съществува. 3) предлага ли това приложение абонамент? - този е не.Очевидно няма нищо освен еднократното плащане за професионални функции. Според мен 1 от 3 въпроса беше минимално свързан с приложението. Останалото беше глупост за попълване на въпросника. Съвет към модератора на тази страница, моля, използвайте въпроси с по-добра връзка за анкетата като „можете ли да оцените потребителския интерфейс, дизайна и т.н.“ Вярвам, че това ще ви помогне да получите по-добър резултат. Сега за основния преглед. Приложението беше наистина страхотно с уникален дизайн в сравнение с другите приложения, които предлагат подобна функция. Заема малко по-голямо пространство в паметта, но от останалите, но не е от голяма работа. Той също така редовно актуализира информацията за най-новите игри с покемон. Единственото предложение, което мога да посъветвам, е добавяне на различна категоризация на артикули, пример би бил опция за отделяне на различни покеболи от лекарства, плодове и т.н. Като цяло, това е страхотна препоръка за тези, които също търсят прост, но пакт с информация pokedex. Едно последно предложение от мен, ако е възможно, да добавите опция за преглед на оригиналните цветове за покемон вместо минималистичните или лъскавите. Благодаря.
Това е ти goober
Страхотно приложение за феновете на покемоните, можете да създавате екипи и да давате на вашите покемони движения и други неща.
Моля, добавете Catch Calculator, за да заслужавате 5 звезди
Не мога да отворя приложението, купих, за да разширя teambuilder. Защо не мога да използвам приложението?
Много добър pokedex с всичко необходимо. Но единственият му проблем е, че можем да направим само три отбора и не можем да дадем натури, способности и предмети на покемоните. Това струва пари. Дори имам нужда от информация за лидери на фитнес зали, шампиони, елити и оферти. Както и да е, моля, оправете ги.
Много е лошо да виждаш тези покемони.
Някои gigantamax форми липсват l от гала прохода за разширение, като гала стартер gigantamax Gigantamax urshifu gigantamax Venusaur и бластоаз
Много добре!! Изграждах конкурентни екипи и това беше наистина полезно!! Въпреки това се опитвах да сложа Galarian Darmanitan в моя екип и когато се опитвах да му дам сет за ходове, той вземаше ходове от версията Unovian. Не можеше да научи никакви движения от типа лед. Надявам се, че това може да бъде поправено скоро, все пак, много добро приложение за покемон.
Обичайте това приложение. Той не само има лесен за използване pokedex с всички покемони, но също така има тъмен режим по подразбиране. Други приложения za pokedex изискват да платите, за да включите тъмен режим, но това приложение не го прави и аз го харесвам
страхотно, но бих добавил набори за обучение. иначе най-добрият офлайн pokedex
Най-доброто приложение за pokedex, което открих, показва всичко от слабост и устойчивост до лъскави форми и способности, които покемонът може да има, заедно с готиното изкуство на всеки покемон ❤
Хубаво е
Hollywood Story®: Fashion Star சாகசம் zrny
Goldex Pokedex Buku & Rujukan xzpc
Това е наистина добро приложение, единственият проблем е, че не показва лъскаво.
Популярни алтернативи с отворен код на Goldex Pokedex за Android Tablet.Разгледайте още приложения като Goldex Pokedex за Android Tablet.
Achha
Това е най-добрият покедекс досега, но мисля, че е време да добавим чисто нов декс на карти. След това със сигурност ще дам 5 звезди
Много ми харесва. И стилът на изкуството е страхотен. Едно нещо е, че последните атаки за формите на Toxtricity се сменят. Формата Amped научава смяната на скоростите, а формата Lowkey научава магнитния поток. В момента е обратното.
Харесвам интерфейса и естетиката, улеснява намирането на информация. Моля, добавете опция за национален декс към личните си идентификационни номера, за да можем да проверим да проверим всичко в банката/дома във всички игри.