Post by ruiwildvanlipor on Mar 15, 2022 2:00:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko žetonov hack ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
Naložite Snake Rivals.9 APK Android com ...
Ni dobro, da bi toliko hrošča izboljšali
Oglašuje igro za več igralcev, ko sem skoraj prepričan, da so vse le boti
Dobra igra ni dolgočasna sproščujoča igra
Kot kaže, vendar veliko oglasov
V redu dovolj. Prvih nekaj deset stopenj je zabavnih. Toda igra se ne poveča ali stopnjuje težavnosti, ko napredujete po stopnjah. Precej se ponavlja. V bistvu je to vedno znova isti niz bojev. Tudi več nadzora nad tem, kam gredo kateri koli novi odsek splava, bi bilo dobro.
Samo prikazovati je treba manj oglasov in cenejši nakup
Vedno obstajajo hrošči
Slabo je, ker se vsakič, ko obdržim raven, ki je razveljavljen, ves proces izbriše.
Zelo mi je všeč ta igra, 👌 je tako lepa igra 🎯
Preveč reklame! Razumem, da živiš od tega. Ampak daj po vsaki posamezni igri reklama. Kar lahko preskočiš, vendar moraš to narediti 3x, je skoraj enako, kot ga gledaš na polno.
Ta igra ni tako zabavna, mislim, da dobim oglas za 30 SEKUNDI, potem pa sem mrtev po oglasu, če ne bi bilo toliko oglasov, bi bila v redu z igro.
Odlična počasna igra, ki jo lahko igra dobesedno vsak!
Ko enkrat popiš, zabava ne preneha 🥴😁😸🤭
Dobro je za preživljanje časa. Sploh ni težko
Dolgočasna, vsaka raven je enaka in ko enkrat opravite 1. krog vsake stopnje, je skoraj nemogoče izgubiti. Preveč enostavno in dolgočasno.
Po zadnji posodobitvi, ko premagate šefa stopnje, igra ne napreduje več, kamera ne sledi in še vedno se lahko premikam, ko bi se raven morala končati
Ta igra ni dobra! To igro sem imel pred nekaj leti in je bila veliko boljša kot je zdaj. Nimate dovolj splavov za povezavo. Ne glede na to, kako velik je vaš splav, ne morete pobrati dodatnih moških. Tudi ko ubijete druge splave, njihovi splavi izginejo, tako da še vedno ne morete rasti svojega splava. To ni igra, kot je bila. Ne izgubljaj časa!!!! Zakaj ti oblikovalci iger ne morejo pustiti stvari, kot so bile. NE PRENOSITE!!!!
War of Rafts: Tempur Lautan Arked cgj
Malo preveč dodatkov, ampak zelo super
Na številne dodatke. Odgovor: Da, imam idejo. Ni _tako veliko_ oglasov.
To bi lahko bila lepa igra. Na žalost je to samo ustvarjalec denarja, ki gleda oglase, brez zahtevne ravni. IZGUBA ČASA.
Všeč mi je poštenost oglasov, vendar je samo zamik neznosen, tega zagotovo ne namestim. Moral sem znova zagnati telefon, ko sem ga prvič dobil, in zamik je po 1. stopnji prevelik, da bi lahko zagnal igro brez vsaj malo draženja, večinoma je to odlična igra, vendar je ogromen zamik preprosto prevelik za celo 3 zvezdice
17, 52704, CRAZY DANCE, SAZAS PARTS, SLEAZY SNEALS SKUPINA, D ... 4064, 701593, EPIC BATTLE AND WAR MUSIC, INCONNU COMPOSITEUR AUTEUR, D.
Torej, to je precej zabavna in zasvoji igra. AMPAK 1. JE TOLIKO OGLASOV, tako da vsakič, ko končate stopnjo, na kateri potem, ko zberete ljudi in dele svoje ladje, se greste v boj proti šefu in če zmagate, ste prešli na naslednjo stopnjo, morda zveni slabo, vendar po prvih 2 krogih samo čakate, da se šef zaledi, kar traja približno deset sekund in ko ga premagate po 20 SEKUNDAH, se začne oglas, mislim, da bi bilo dobro, če imate in oglas 2 ali 3 stopnjo. bi zvišal oceno, če bi bil določen
Bilo bi super, če bi namesto barve barve za čoln obstajal končni cilj, ki bi bila le nadgradnja, bi lahko bila odlična igra.
Dobra izkušnja na splošno. Toda oglasov je veliko in sama igra se dokaj ponavlja.
Odlična igra. Precej lepo mine čas
Learn English Vocabulary શૈક્ષણિક udx
dodatki so zmrznili skozi igro
Zelo zasvojljiva gradbena igra
Ta igra je res grozna, igral sem jo en dan in imel pet minut užitka. Nič drugega kot oglasi. Brez gledanja oglasov ne morete niti zmagati. NE prenesite tega.
Zelo vrhunska igra. Obožujem to !!!
To je pravzaprav dobra igra, samo malo oglasov hahah, ampak to je tudi spustilo mojo dolgočasnost
Ta igra vam ponuja, da si ogledate dodatek za dvojne točke ali preprosto udarite naslednje. Če pritisnete naslednji, boste vseeno prejeli dodatek. Takšen razvijalec si ne zasluži denarja. Vedno porabim nekaj malega za mobilne igre, če so mi dovolj všeč, samo za podporo razvijalcem. Toda v tem primeru raje ne bi plačal odstranitve dodatkov in samo odstranitve.
Bolj oglas kot igra. Lažni igralci, da mislite, da je ljudem všeč.
Ta igra je ena najboljših iger, ki sem jih igral, vendar prosim, dajte več prostora za gibanje, sicer je igra zelo lepa
Igram igro in bila je odlična, vendar ne kot A.D., lahko vam plačam 100000 $, zato odstranite oglase
Lepa igra, vendar imam eno težavo, če končaš igro, se bo pojavil oglas, nato pa drugi in še en, tudi moj wifi je izklopljen, se bo prikazal milijon oglasov, pls fic moja edina težava ...
Videoposnetki, ki jih lahko gledate za nagrado, ne nalagajo videoposnetkov. Zamujate s pridobivanjem nagrad, ker ne deluje.
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arkádové mcrt
Zelo,....... zelo slaba 😞😞😞😞 igra na svetu. Nikoli v življenju ne igram takšne igre. Zato sem odstranil to igro. Nočem več igrati te igre.