Post by ruiwildvanlipor on Mar 15, 2022 1:53:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quiz: Logo game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quiz: Logo game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox xal aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Quiz: Logo game 2022 version ▞▞▞
Bu çox asan idi
həqiqətən düşündürür
Yaxşı məncə
Darıxdırıcı əyləncə deyil
gözəl
Əyləncəli. O, yaddaşınızı davam etdirir, illər boyu bütün məhsullar və reklamlarla tanış olmaq üçün çox yaxşı bir yoldur. "Əslində bilmək hər şeyin arxasında duran bütün ideyadır."
Gozel oyundu amma donur hemde oz ozune telefona farmat verir
Bu oyun o qədər əyləncəlidir ki, sizi çox düşündürür, mənim də ən çox sevdiyim şey pulsuz xalların verilməsidir
Mən bunu çox sevirəm, amma bəli, qızım və oğlum bunu sevir
2-dir, çünki bütün günü oynayanda və ya saatlarla cansıxıcı olanda gözəl oyun kimi deyil
Bəzi loqolar mənim ölkəmdə qeyri-mümkündür, çünki bəzi şirkətlər burada yoxdur. Zəhmət olmasa müxtəlif ölkələr üçün versiyalar hazırlayın.
Heç bəyənmədim
Learn Polish language & words Education luo
Düzgün yazsam da, oyun səhv etdiyimi deyirdi və... silməkdən xal götürməyə davam etdim!!!!
Lütfən, 'J' plitəsini təkmilləşdirin, o, 'Mən'ə bənzəyir və bir çox səhvlərin mənbəyidir.
Quiz: Logo spill Quiz etfo
Quiz: Logo joc Cultură generală ykgu
Daha bunu oynamayın
Hər şey qaydasındadır, amma çox çətindir, amma düşünürəm ki, cəhd etməlisən
Mən viktorina loqo oyununu oynamaqdan həzz aldım, o, beyninizi təkrar-təkrar döyəcləyir və bu, hər kəsin oynaya biləcəyi bir oyundur və mən kiməsə tövsiyə edərdim ki, bu oyuna keçib neçə loqo bildiyinizi görsün.
Niyə Hindistan loqoları bu oyunda yoxdur. Həqiqətən xoşuma gəlmədi.
Mən bu oyunu sevirəm. Bu, bizə loqoları yenidən nəzərdən keçirməyə kömək edir
Mən bu Logo oyunlarından bir neçəsini endirmişəm və bu mənim sevimli oyunumdur
Ən yaxşı əyləncə oyunu, bütün yaşlar üçün gözəl, əyləncəli və zəhmlidir, həm də bilmədiklərinizi öyrədir... diqqətinizi cəmləşdirir və yola davam etməyə hazırlaşır😉 Onu sevirəm
Bu əyləncəli oyundur. Bilmədiyim və indi etdiyim bir çox loqolar.
Gözəl və öyrədir
Mən bu oyunu 2 il əvvəl oynamışdım ki, biz sözü düzgün əldə etdikdə o, həmin marka haqqında məlumatı göstərmək üçün istifadə edir... ona görə də gk-nin bir hissəsi kimi çox faydalı oldu
Bu, məsələn, Peugeot və ya citrone kimi loqotiplərin bəzilərini düzgün yazmağa imkan vermir, hərflərdən birini qaçırır, ona görə də loqonu tamamlamağa cəhd etsəniz, çox əsəbi olursunuz.
Bu, yaxşı vaxt öldürücüdür, lakin bir qədər çətindir.
yaxşı bir əyləncəli oyun olsa daha yaxşı gördük. Onlardan bəziləri heç vaxt eşitməmişdilər, buna görə də buna bənzər fərqli oyunu sınamağı məsləhət görürlər.
BƏZİ HƏRFLƏR YOXDUR MƏS. HARLEY DAVIDSON 'V' YOXDUR
Qrafika və oyun əladır
Həqiqətən yaxşı əyləncə və asanlıqla irəliləməyə imkan verir. Əlavələr qısa və şirindir və oyunda satın almağa ehtiyac yoxdur. Facebook dostları üçün əladır.
Çox əyləncəli və sevimli!! Ancaq ADS-in daimi yağışını sevməyin! Bu nöqtədə mən oyunu almaq istərdim ki, reklamlar dayansın!
İndiyə qədər mənim problemim olan kompüterlər əyləncəlidir
əlaaa
Reklamlarla örtülmüşdür... Oyun əladır, amma siz reklamlarla ÖLƏCƏK DÖYÜRÜZ... Oynamaq çox əyləncə tələb edir...
Onun bütün hərfləri yoxdur, ona görə də ipuçlarından istifadə etməli oluram ki, itirirəm! Onun sürüşməsi pisdir!
Sizi şirkət saxlamaq üçün çox gözəl proqram
Bu, mənim digər oyunlarda oynadığım ən yaxşı viktorina loqo oyunudur, lakin bu, sizə imla seçimini vermir, lakin bu, onu digərlərindən daha yaxşı edən imla seçimi verir və ikincisi, bir jurnal doldurduğunuz zaman sizə sentlər və ya buna bənzər bir şey verir, ancaq bunu edən şey çətin ki, çoxlu imla seçiminə malikdir, lakin bu, həqiqətən yaxşı və əyləncəli bir oyundur və böyük şirkətin bəzi qeydlərini bilmək yaxşıdır, bu oyun üçün təşəkkür edirəm
dostlarla və ya dostlarla vaxt keçirmək üçün əla şam yeməyi əyləncəli oyun 60-dan 2000-ci illərin loqolarına malikdir. illərlə görmədiyim bu proqramda oxuduğunu gördüm!!.
Bir az təkrarlanır və bəziləri heç vaxt eşitmədikləri üçün mənasızdır və ya sadəcə hərflərin qarışıqlığı
Mən heç girə bilmirəm onu da sildim wi-fi routeri olanlar proqramla problem yaşamazsınız 😳😳
Ummm icazə ver görüm oh, sən bunu uşaqların oynaya biləcəyi mağazalarda, avtomobillərdə və uşaqların baxacağı filmlərdə oynaya biləcəyi yerdə etməlisən, əgər mənim uşaq olduğumu düşünürsənsə