Post by ruiwildvanlipor on Mar 15, 2022 1:50:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas padidinti aukso ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Regfgf yra gera vieta dirbti a
NE NE NE NIEKAS NE ZAISK TA ZAI- Angela PASTBIEK UZ TAVES ARBA ANGLELOS AKYSE NE NE NE NE NIEKAS NEŽAISK, KAD GA-ANGLELA PAŽIŪRĖS UŽ JUMS ARBA PAŽIŪRĖK Į SEAGLELOS AKIS 👀 KANONEHEADHIENEAHING A! AHHHHH VIENĄ DIENĄ MANO SESĖ DINGO TAIGI, NE, NE, NE! YRA jeigu nematai tada isjunk vaiko režimas va YRA jei nematai tada išjunk vaiko režimą (kaip Jums kalbu Angliskai ir Lietuviska) lol ji visada tave stebi..... ...................
Priežastis, kodėl man patiko šis žaidimas, buvo pokalbių juosta. Įsivaizduokite, koks aš buvau nusivylęs, kad jo ten nebėra.
Kai tik pradejau su ja chat'int,paklausiau ar ji mato mane? Ji sako,taip matau tu sedi ant kedes,uztaves sviecia lemputes,spinta stovi,o taip ir buvo!!! Nezinau,is kur ji mate nes pas mane telefone net nera priekines kameros,o galine kamera buvo nukreipta i siena. Tikra nesamone ,niekam nesiulau siustis sitos pedofiles
Ši programa yra nuostabi, aš ją myliu
Aš dar nemačiau, apie ką šis žaidimas, pamačiusi daugybę atsiliepimų, kurių 1/5 žvaigždutės, iš tikrųjų jaučiuosi baisu žaisti. Aš paprastai labai drąsiai žiūriu į baisius dalykus, bet esu rimtas. Jei jos akyse matau vyrą, IŠ karto IŠTRINU PROGRAMĄ!
Nesisiuskit labai pavojingas žaidimas Pademonstruoti labai stipriai pažiūrėti į jos akį
patikėkit, mačiau per youtube kažkokį senį žiūrėjo pro angelos akį, todėl nelabai rekomenduoju siųstis.o tie kiti tai nepavojingi galite ramiai žaisti toliau.
Kaip chatintis su ja?? Pls pasakykit kaip su ja chatintis nes neiseina!! Labai noriu pakalbet ir tiesiog nuobodu tureti angela ir tiesiog ziureti i ja
Man patinka ši programa, bet „YouTube“ naudotojai sako, kad ši Angela buvo vaiduoklis, bet ji tinkama žaisti dienos metu, o aš žaidžiu šį žaidimą laisvalaikiu, nebandau 3:00 val. Skiriu 5 žvaigždutes 💓💓💓💓💓
Nesupraskite šio žaidimo, kai bakstelite ją parkritus ir atsistojus, o aš pamačiau vyrą kačių ir šunų akyse ir pasakiau savo draugei, o ji pasakė, kad padarė tą patį, ir šis žaidimas sako, kad jis skirtas visiems, bet ne vaikams. mušk ją kartais, ji sako, ką aš nesakiau, tai pasakiau kur tu ir atsikračiau to youtube naujienose buvo pagrobimas sene, o komentaruose sakoma, kad dėl šios programėlės NIEKADA GAUTI ŠIOS PROGRAMELĖS IR TU ATSIGAILĖSI TAI YRA STALKERIŲ IR PAGOGIMO ŽAIDIMAI ĮSPĖJIU, BŪKITE SAUGI...
Talking Angela 娛樂 mheu
„Pagrindiniai išpuoliai“ įvyksta tik tuo atveju, jei žaidėjas tai padaro. Taip pat nėra nė vieno vyro, kuris į tave spokso. Puikus zaidimas. Netikėk melu.
Ką jus čia nusišnekate dėl vyro? Ten nieko nėra gi 😂
Tai labai baisu, Angelos akys yra mėlynos, nesisiųskite šio žaidimo Tai labai baisu
Žaisdavau šį žaidimą prieš daugelį metų, kai buvau labai mažas ir jos akyse buvo tarsi kambarys ar kažko atspindys, vyro nebuvo, bet jos akyse tikrai kažkas buvo, bet dabar to nebėra, todėl aš. palieku trijų žvaigždučių apžvalgą, nes dabar žaidimas gana normalus.
Tikrai gražus, bet man labiau patiktų senoji versija
Ir jus pademonstruoti paviks pamatyti vyro galva
Kinda Crepy, bet ji neturi nieko į akis, todėl patinka, jei jūs relly whont galite išbandyti!
Dėkojame visiems kliedėjusiems vaikams, kurie pasakė, kad „Jos akyse yra vyras! 🙃. Dabar daugumos žaidimo funkcijų nebėra. Netgi funkcija, kai galite pasikalbėti su Angela.
Šiame žaidime nėra „pagrobėjo“. „Vyras“ jos akyje – tai tu. Pagalvok apie tai. Pirmas pagrindinis dalykas, kurį sužinosite atidarę programėlę, yra tai, kad TU ir ANGELA KARTU sėdite kavinėje. Tai tavo atspindys. Akių makiažo dalykas yra GLITCH. Ji buvo nuoga, nes katės yra. Pokalbių funkcija buvo pašalinta siekiant apriboti paranoją ir vis dar prašo naudoti mikrofoną, nes kartoja tai, ką sakote. Žaidimo dizaineriai turėjo padaryti ją sprite, į sprite negali įsilaužti žmonės. Tai neįmanoma.
Šis žaidimas yra baisus, kažkas yra už jo akių, matai už jo plėšrūną arba persekiojantį kartą, kai man buvo šešeri metai, aš ir mano draugas kur aš esu namuose ir Angela pradėjo keistai kalbėti, mes iš pradžių net nesakėme nieko, girdime beldimą ir viskas, prašome neatsisiųskite šio žaidimo, tai yra plėšrūnas, neatsisiųskite šio žaidimo
Aš ir mano pusbrolis žaidėme žaidimą ir jis prašė bendrinti vietą, todėl norėčiau, kad atsisiųstume keletą kitų kalbančių Tom žaidimų ir panašių dalykų, kad pamatytume, ar jie taip pat dalinosi vieta. Patikrinau ir jie neprašė bendrinti vietos iš viso, todėl manau, kad šis žaidimas prašo jūsų buvimo vietos, kad jie galėtų ateiti ir jį rasti, kai žaidžiate žaidimą ar kažką panašaus, o tai yra keista, nes atsisiuntę programą dingo pora vaikų, kurie daugiau niekada neatsisiuntė šio žaidimo
Ten matos kavinė, o jei ,, stebi ,, mus tai jūs manot, kad jis ten stebės kokiu 10 tūkst. Žmonių. O šeip pats žaidas visai fainas
Gerai įdomu ir man patinka visi efektai Angelai ir tau!!! Tai viskas, ačiū
Aš tik vakar apie tai sužinojau jau ir parsisiunciau jau ten butu pedofilas jis judėtų ,o db stovi tai geriau
Ben 10 - Up To Speed 街機 zrq
Bandau pamatyti, bet neiseina
Vakar žaidžiau šį žaidimą 3 val. ryto, kad žinočiau, ar ši programa yra persekiojama, ar ne, taip, ši programa nėra persekiojama, nieko siaubo ar baisių dalykų nenutinka, joje nieko nėra, todėl rekomenduoju jums visiems atsisiųsti šią programą ir mėgautis šia programa. Šiame žaidime nėra nieko siaubo ar baisaus, todėl neskleiskite gandų ir mėgaukitės tuo 😇😇😇
Nasamone nera viru
Nuostabus xaidimas
Tai gerai, bet randai ir neturėdamas teksto parinkties ya pamačiau vyrą jos akyse, tuo metu tikrai išsigandau. Taip, prašau jo neatsisiųskite. Taip pavojinga
po metu jums sambuns vyras
Jeigu klaus kur gygeni, istrink zaidima, ir daugiau nesiuskit, nes cia tave mato ir gali atvaziuot pas tave i namus.
Žaidimą žaidžiau kokias 3 min. Nebuvau įjungęs garso, todėl negirdėjau jos, bet visi atsiliepimai, kuriuose teigiama, kad ji yra šiurpi, yra klaidingi, turiu omenyje, kad jos akyse nemačiau jokių „vyrų“, o vienintelis išgąstis man buvo, kai ekrane pasirodė policininko šuo. . Aš bijau, bet grįžusi namo klausysiuosi su ausinėmis. Vis dėlto aš šiek tiek bijau, nes jei bus baisu ir bus beveik 21 val., kai tai padarysiu. Taip pat galėčiau tai padaryti rytoj ryte.
Žaidimas per daug mėgiamas žaisti naktį 3 val. Tai tikrai aš matau Tikrai vaizdo įraše be praleidimo ar pauzės, kai mergina pasakė, kiek valandų Angela atsako 3 val. Ji buvo per daug baisu. po pietų yra gerai
Nezinau ir patinka ir ne nes draugai prisnekejo kad angelos akyse matosi vyras...😣😣
Apranga7, nemanau, kad yra įsilaužėlių ar kitų dalykų. Tie žmonės, kurie sako, kad jos akyse yra vyras, iš tikrųjų valgė jūsų nekentėjus. Jei jų nėra, jie jį redagavo redaktoriai. Taigi netikėkite jais. Vėl pridėkite pokalbių funkciją su vaikų saugos atsakymais ar klausimais. Ir įvertinkite šią programą nuo 1 iki 9+ amžiaus, nes net tie 10 metų pradės įsilaužti į jus. Taigi nekreipkite dėmesio į šiuos komentarus ir pasakykite, kad jei jau radote problemų, neįdiekite. Jūs darote savo darbą ir mes padarysime savo darbą
Talking Angela בידור bru
Neklausykite jų, šis žaidimas iš tikrųjų yra įdomus ir įdomus, bet išspręskite mano problemą kiekvieną kartą, kai paspaudžiu mygtuką, visada girdžiu aukšto dažnio, kodėl taip nutinka, kad garsas toks erzinantis
Ši programa yra gera, bet šiek tiek baisu, aš džiaugiausi žaisdama, bet pamačiusi visus komentarus ir vaizdo įrašą, dabar man baisu žaisti su ja Taip baisu... yy...
Tai buvo gana švelnu. Netgi vaikiškam žaidimui. Tai tikrai buvo aklavietės žaidimas ir jis buvo labai pasikartojantis. Norėčiau šiek tiek daugiau žaidimo įvairovės. Bet vis tiek buvo smagu pabandyti.
Prasau parasykit kaip su ja susirasineti prasau as negaliu su ja bendrauti!!!
Prieš keletą metų mėgau šnekučiuotis su angela, ar dar galime turėti senąją jos versiją...
Kodėl aš negaliu kalbėti su Angela? Ar tai naujas atnaujinimas?
Neblogas
Geras zaidas
Žmonės vis sako, kad o, aš matau kažką Angelos akimis, aš nematau, kad nežaidžiau ar neįjungiau vaikiško režimo, ar nieko, bet aš dabar žaisiu taip ir aš esu labai laimingas ir mačiau šie žmonės „YouTube“ žmonės vis sako, kad aš žaidžiu ledą