Post by lalesbacaci on Mar 9, 2022 0:03:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sniper Shooting : 3D Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sniper Shooting : 3D Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox resurs hack ▞▞▞
▞▞▞ Sniper Shooting : 3D Gun Game 2022 version ▞▞▞
Çox çox pis ola bilməz dawonlod xahiş edirik asmaq üçün naic darıxdırıcı oyun
Disparos de francotirador Deportes pji
narahat olma. Hər tur arasında Poxy reklamları bu oyunu tamamilə məhv edir. İdiotik
Ela Çox gözəl oyundu super 5🌟🌟🌟🌟🌟azdi belke 10 yenede 10 ulduz verdim
Hələ beş qiymətləndirmək üçün hələ erkən kimi
Bunu oynayarkən şalvarımı isladım
Yaxşi
Oynamaq çox gözəl Mən hər gün bundan həzz alıram
Gözəl idi, ən çox bəyəndiyim şey o idi ki, bir neçə reklamı izləmək kifayət idi və gözəl silahın var idi və qrafika yaxşıdır
Hədəfdə Baydens siması olsaydı, daha yaxşı olardı, amma Amerikaya həqiqətən yaxşılıq edən yeganə prezidenti qoyduğunuz üçün hədəfi vura bilmədim. Zəif seçim
Sniper Shooting : 3D Gun Game Sporto wzkl
Əla oyundu★♥
Oyun yaxşıdır, əla heç nə yoxdur. Problem ondadır ki, cənab Trump kimi siyasətçiləri öldürməli olduğunuz bəzi mərhələlər var və mən bunun yaxşı təhsil olduğuna inanmıram və siyasi qərəzli oyunlarla məşğul ola bilmərəm. Nə Obamanın, nə Baydenin, nə də Si Cinpinin mərhələləri yoxdur. Mən silməli oldum. Bağışlayın.
Qulaq asın oyun yaxşıdır, amma bəzi siyasətçiləri və çox açıq-saçıq geyimli bir qız əlavə etmək yersizdir, onu çıxarın
Mən oyunu sevirəm.
Keçmiş prezidentə oxşayan hədəfə atəş açmayacağam, onu həddindən artıq təhlükə adlandırmaq istəmirəm.
Əla oyundu
Prezidentin siyasi birliyi gülməli deyil, oyun deyil, heç bir oyuna yaraşmaz. Mən nə partiyanın, nə də vaxtın vecimə edirəm. Xəstədir, ora getməli idin. Dərhal silirəm.
yaxşı oyun
Pis oyun deyildi, amma əsl prezidentimiz yerinə Joe'nun başı bu oyunda olsaydı, daha yaxşı olardı. Oyunla siyasiləşməyə dəyməz.
Sadəcə nişan alın və vurun və aralarında bir az səbirli olmağınızdan əmin olun. Bu əla hədəf atış oyunudur və bunu düzgün etdiyiniz müddətcə çox əylənə bilərsiniz.
Hər şey əladır, bir bədbəxtlik yoxdur. 5 ulduz bunun üçün reytinqdir.
Hədəf olaraq Donald Trump olana qədər oyunu bəyəndim. Nə qədər hörmətsizlik. Sizin siyasi baxışlarınız bu oyunda olmamalıdır. Mən ABŞ Hərbi Dəniz Qüvvələri veteranıyam və o, bizim veteranlarımız üçün bildiyinizdən daha çox şey etdi.
Onun hədəfində keçmiş ABŞ prezidenti var.Hüquqi baxımdan bu terror aktı sayılır. Mən terroru heç bir şəkildə və ya tərzdə dəstəkləməyəcəyəm.
Oyunu və Trampı vurmağı sevirəm
Yaradıcıların digər Lame atışma oyununun davamı.
Əyləncəlidir, lakin dürbünlərin orta nöqtəsini hələ də rəng korluğunuz olub olmadığını görmək çətindir.
O qədər də maraqlı deyil
Dream Hospital - แพทย์โรงพยาบาลผู้จัดการจำลอง จำลองสถานการณ์ aut
Yaxşı vaxt keçir
Sıfır verərdim, oyun siyasiləşdi və bir Prezidenti öldürmək istəyirəm! Bəyəndiyiniz və ya bəyənmədiyiniz keçmiş və ya indiki Prezidentin öldürülməsini təbliğ etmirsiniz. Mən bu oyunu təhvil verirəm!
niyə trumpa nifrət edirsiniz.. utanırsınız uşaqlar..ss hitlerin məxfi xidmətinin rəhbəri dedi ki, yalanı kifayət qədər uzun desəniz.. sıx insanlar buna inanacaq... çoxu başqalarının trump dediklərini deyir, amma heç vaxt narahat olmur. Trampın dediklərini söyləyərək dinləmək üçün bir youtube videosu tap. Mən Brooklyn-dəki Burqdan olan qürurlu bir Nyuyorikalıyam.. ny
Oyun gözəl qrafikadır
Çox pis oyundur, bu, həqiqətən də oyun içərisində cansıxıcı şansdır. bu oyunu bu qədər ay oynamaq olmaz.
Oyun başlamaz
Bu oyun aşkar səbəblərə görə silinməlidir!!!!!👿
Sadə, lakin asılılıq yaradır
Hədəf kimi Donald Tramp dəhşətlidir. Silindi
Keçmiş prezidentin hədəfdə olması iyrəncdir. Bu oyun buradan və quraşdırıldığı hər yerdə silinməlidir. 😡
pis
Çox maraqlı oyun
Mən bunu sevirəm💯❣️
Pis deyil gözəl
Bu oyun reklamla bağlıdır və hamısı budur
bu. Kinda fun.a yaxşı vaxt itkisi
Parlaq oyun qrafikası yaxşıdır və bacarıqlarınızı sınayın
Vaxt itkisi olan proqram, quraşdırıla bilməz