Post by lalesbacaci on Mar 8, 2022 23:57:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyondium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyondium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok korlátlan minden ▞▞▞
▞▞▞ Beyondium 2022 version ▞▞▞
Addictive must have
Ez a valaha volt legfüggőséget okozó játék..elveszett benne!
Úgy érzem, a jövőben vagyok, amikor ezt játszom.például ez nem játék, hanem valami futurisztikus múlt, amivel az emberek szórakoztatják magukat, amikor olyan jövőbeli gyógyszereket keresnek, amelyek segítenek nekik több mint 1 percnyi játékidőt kitartani, mielőtt az életük kimerül, és hihetetlen pontszámokat kapnak. szükségem van a jövőbeni gyógyszerekre, hogy jobb legyen ebben a "játékban". még mindig szórakoztató. lol. a játék azonban gyakran összeomlik. javítsd ki kérlek. Kösz.
5 perc után nagyon unalmas lesz. Nem az én játékom.
Szuper unalmas. Bárcsak kaphatnék még visszatérítést
Nem egy vicces játék
Nagyszerű játék! Mint mindig Mediocre szögezte le
A leírás tetszik, de maga a játék nem...
A Smash Hit fantasztikus. Ez? Szemét ehhez képest. Mentse el a $. Még a kezdő szint is túl gyors...
Sok Mediocre játékot vásároltam. Ez, bár gyönyörűen van megjelenítve, egyszerűen nincs ok arra, hogy folytassa a játékot. Pontok felkerekítése? Szubatomi Cowboy? Sajnos ezt nem tudom ajánlani.
Ez a játék olyan fenséges!
A legtöbb szempontból funkcionális játék. A grafika lehetne jobb. A tényleges játékmenet néhány perc után meglehetősen unalmassá válik. A pontok összekapcsolása többnyire kissé egyszerű, és addig, amíg a métereket megtölti megfelelő színű atomokkal. A játék ismétlődő jellege nem vonzó.
Nagyszerű játék, de szeretném, ha több leírás lenne arról, hogy mit csinálnak a dolgok. Mintha fogalmam sincs, mit csinálnak azok a fekete molekulák LOL.
Csak nem éri meg
Játéknak tűnik azoknak, akik kétségbeesetten akarják megölni az időt.
Nem tudok elég jót mondani erről a játékról, rendkívül kihívásokkal teli, gyors tempójú és nagyon szórakoztató. Bárcsak többet tehettek volna vele, de úgy tűnik, a játék nem volt olyan népszerű, mint amilyennek lennie kellett volna. Kell hozzá egy jó adag reflexpontosság és intelligencia!
Szép atom!!!
Szórakozás
Ez 2016 legjobb app-játéka!!!!!tetszik
Intl Fashion Dress Up Stylist Hry na hrdiny ebn
Nagyszerű játék. Remek látványvilág. Vásárolna újra.
Cel mai nașpa joc ever !👎
Néhány kör után felesleges
ez a játék az egyik kedvenc játékom
Nagyon szép, és jó a filmzene. De nekem kicsit laposan esik.
Szerintem fantasztikus, és gyönyörűen elkészített, de túl egyszerűnek találtam, és elég gyorsan elkészültem vele. Tudom, hogy folyamatosan javíthatom a pontszámaimat, de már nincsenek célok. Szeretnék látni néhány objektív kihívást és néhány teljesítményt, vagy ilyesmit. Valami ilyesmit valósítson meg, hogy tovább lehessen ragadni, és biztosan 5 csillagos játék lesz.
Bárcsak ne vettem volna meg. Azt hittem, tanulságos lesz. Ehelyett túl nehéz és unalmas volt, és 100%-ban semmire nem tanítottam.
Beyondium Arkády jeyc
Tetszik
Legalább tutorial szinten minden eredményt elértem, így könnyebb. Nincs visszajátszási érték, nincs cselekmény, nincs történet.
...de nem tudtam belemenni. Gondolom vannak akiknek tetszene ez a játék, de sajnos én nem tartozom közéjük.
Őszintén szólva többet vártam ettől a játéktól. Úgy értem, élvezetes, és néhány percig lehet szórakozni vele, de a nehézségi fok túl gyorsan nő, és a játék nagyon nehézzé, bosszantóvá és bizonyos esetekben ismétlődővé válik a nehézsége miatt. Nem rossz játék, de ha összevetjük a sima vagy pin out játékkal, ezek a játékok sokkal jobbak.
Ki kellene próbálnod.
Unalmas
Túl ismétlődő
DIRAC Аркады lziq
DIRAC Arcade cly
DIRAC 街機 odmp
Smash hit volt a legjobb. Ezt? Bárcsak lenne egy próba a pénz kifizetése előtt. Dobd be...
Ismétlődő, értelmetlen és általában unalmas