Post by lalesbacaci on Mar 8, 2022 23:54:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Kitty Cat Tycoon 2022 version ▞▞▞
Spędzał więcej czasu na oglądaniu reklam niż na graniu. Postęp bez oglądania reklam jest niemożliwy, a teraz z nową aktualizacją, musisz obejrzeć 8 reklam, aby uzyskać 4-godzinny wzrost, który wcześniej był tylko jedną reklamą. Choć gra jest urocza, szanse są całkowicie zmanipulowane, a wszystkie reklamy są teraz nie do zniesienia
Jak dotąd całkiem przyjemna gra, ale przydałaby się opcja zapisania gry, aby można ją było kontynuować po zmianie telefonu, tak jak w innych grach.
Idę do pracy, żeby zrobić widżet, żebym mógł wrócić do domu i zrobić z tego wirtualny widżet. ....
To dobra gra, ale często się zawiesza. Nie jestem pewien, czy to tylko mój telefon, czy jest to gra, którą ściągnąłem emulator na komputer i gra płynnie, więc graj idk, jeśli chcesz.
ta gra jest świetna, jedynym problemem jest to, że czasami nie pozwala pominąć okna dialogowego
GRA UTRZYMUJE SIĘ FREEEZZINGG!!!!! Gra zawiesza się co 20 sekund lub mniej.BARDZO irytujące.
Kitty Cat Tycoon Simulacije ntoi
Miał problem, ale pomogli mi go naprawić. Ta gra jest jedną z moich ulubionych, ponieważ nie potrzebujesz cały czas Internetu, aby się nią cieszyć, i tak, musisz kupować rzeczy, ale nie spamują nią gry. To zabawne, kreatywne i relaksujące. Gorąco polecam. 👍.
Cóż, to jest mruczące dla miłośników kotów, takich jak ja, a ludzie po prostu myślą, że każda gra jest online i irytują się reklamami, jeśli możesz po prostu wyłączyć Wi-Fi w grach offline
Fajnie, jeśli lubisz przyrosty, koty i linie fabryczne. Bardzo satysfakcjonujące wizualizacje. Wiele języka i ograniczony interfejs użytkownika mogą być mylące lub źle przetłumaczone, ale w końcu możesz to rozgryźć. 30 USD to po prostu za dużo, aby pozbyć się reklam, jeśli trafi do sprzedaży za 15 USD. Oszczędzaj również swoje klejnoty, ponieważ czasami musisz je wydać na realizację celów, co jest kiepskie.
Bałagan na ekranie z artykułami w sklepie i reklamami jest naprawdę inwazyjny. Desperacja z chęcią kupienia przedmiotów w sklepie lub zbombardowania reklamami jest okropna jak na uroczą grę.To urocze, ale ilość reklam, które musisz obejrzeć, aby coś dostać, jest absurdalna, a ceny w sklepie są jeszcze bardziej. Smutno to powiedzieć, ale to proste oszustwo
ta gra jest tak urocza wyspa relaksująca !!
słodkie polecam dla kotów
Podobało mi się to, po prostu bezmyślne klikanie, ale nadal przyjemne. Szkoda, że wydarzenia nie były tak drogie. Potrzebuję aktualizacji, ponieważ ukończyłem 40 lvl. Nie trwaj zbyt długo, proszę!
Kitty Cat Tycoon Simülasyon khps
Zabawna i urocza gra. Naprawdę podoba mi się to do tej pory, ale mam jedno pytanie... Dlaczego nie możemy kupować po prostu żadnych reklam? 41,99 $ to prośba o zbyt wiele, aby zrezygnować z reklam
To urocze, jak dotąd kocham tę grę
Kitty Cat Tycoon Симуляторы rqog
Zmiany w premii x2 zabiły dla mnie grę. Gra ma już szalenie trudną progresję i musisz oglądać reklamy, aby dostać się gdziekolwiek.Ale teraz usunęli bonus 4 godziny x2 za oglądanie reklamy i dają tylko marne 30 minut. Rozważałem wydanie pieniędzy na tę grę, ponieważ grałem w nią przez kilka miesięcy i cieszyłem się nią, więc byłbym skłonny zapłacić trochę, jeśli jest to gra, z którą się utknąłem, ale po aktualizacji jestem zamierzam go odinstalować. Szkoda, było fajnie i słodko!
Niesamowita jak dotąd gra, właśnie ukończyłem pierwszy obszar i dostałem prezent. Kiedy dostałem prezent, nie spodziewałem się, że będę musiał go otwierać, bardzo fajnie!
Kitty Cat Tycoon Симулације ktzm
Lubię tę konkretną grę, ponieważ jest łatwa do zrozumienia & bawić się. To świetny sposób na zabicie dodatkowego czasu. Plus kocham wszystkie słodkie kotki !!! ♥︎♡♡♡♡
Wolne pudełko otworzyłem tylko raz, a teraz nie pozwala mi go otworzyć, mimo że zegar jest włączony.
mogłoby być lepiej, ale SUPER ŚLICZNE!!!
Bardzo lubię tę grę, jest bardzo fajna, ale z jakiegoś powodu odkąd dotarłem do trzeciego miasta, gra powoduje awarię mojego telefonu. Nawet gdy jest w pełni naładowany. jestem zmieszany
Po prostu lubię koty. Tak, jedynym powodem, dla którego jest to 5 gwiazdek, jest to, że lubię koty.
fajna gra, na razie mi się podoba, jak zajde dalej i bardiej mi się spodoba dam 5
Waaaaaaay zbyt wiele reklam pojawiło się na Twojej twarzy. Fajna gra, ale reklamy są okropne. 30 $, aby je wyłączyć, to dużo w przypadku gry mobilnej, gdy inne gry pobierają 5 lub 10. Jeśli stonują reklamy, mogę spróbować jeszcze raz, ale czułem, że spędziłem więcej czasu na oglądaniu tych samych czterech lub pięciu filmów niż na graniu gra.
Na początku było fajnie, potem gra po prostu zaczęła się zawieszać, a kiedy miałem przejść do następnego etapu/miasta, ponownie się zawiesił, a pasek zadań zniknął/ustawił na 0 bez nowych zadań i po kliknięciu przycisku naprawy zadań nic dzieje się.
słodka fajna gierka nic dodać nic ując
Jak dotąd gra wydaje się fajna. Lubię tego typu gry, więc spodziewam się, że nadal będę lubił to, co dopiero się zaczęło.
Aktualizacja: nie nastąpiła żadna zmiana w strukturze reklam, bardzo frustrująca. Naprawdę miałem nadzieję, że przynajmniej mimowolne reklamy zostały usunięte. oryginalna recenzja (czerwiec 2021)Ogólna koncepcja i styl artystyczny są ładne. Jednak ta gra jest wypełniona reklamami, zbieranie nagród otrzymuje reklamę, zmiana poziomu ma reklamę. A bez reklam to cena pełnej gry.
Bardzo urocze koty. Ale czas firat widzę, że kot działaXD.
Ta gra jest niezwykle urocza i urocza, mam nadzieję, że w przyszłości pojawi się więcej takich gier. Szczerze kocham takie gry, ale jest wiele reklam, poza tym, że jest to świetna aplikacja!
Zabawna gra bezczynna, ale koszt usunięcia reklam jest zbyt duży. 40 dolarów aud jest naprawdę śmieszne. Z przyjemnością zapłaciłbym, gdyby to było 10 USD.
naprawdę słodkie i są kotki !!
隠されたオブジェクト-ダークシティ:ロンドン アドベンチャー xtdm